Переваги повільного випікання в печі

 Повільне випікання кормів для собак і кішок в печі - це простий і природний процес, під час якого використовується ідеальна температура тривалий період, так щоб температура всередині інгредієнтів досягала оптимального рівня, при якому не буде руйнувань. Дійсно, головне завдання повільного випікання в печі - забезпечення безпеки здоров'я при використанні сировини, щоб люди, які працюють з продуктом і домашні тварини, які його споживають, були захищені від забруднення мікроорганізмами. Таким чином, випікання в печі дозволяє знищити практично всі патогенні мікроорганізми: віруси, паразитів, бактерії або дріжджі, які можуть бути в інгредієнтах.

Який вплив робить процес випікання в печі на вміст продукту?

Випікання в печі полегшує засвоюваність організмом крохмалю завдяки процесу желатинизации, який допомагає руйнувати і розчиняти гранули крохмалю. Присутність вологи і тепла полегшує цей процес, що і призводить до перебудови молекулярних ланцюгів, і, оскільки вони переходять від кристалічної структури до більш неорганізованою структурі, вони легше перетравлюються.

Коли корм для домашніх тварин випікають в печі, його інгредієнти обезвоживаются і втрачають частину своєї вологи, так що поживні речовини стають більш концентрованими і повністю доступними для вихованця, який його споживає. Цей процес також змінює колір і смак інгредієнтів тваринного або рослинного походження в їжі. Білки і пігменти, що містяться в м'ясі, коагулюють і змінюють колір, а також виділяють летючі аромати, які підсилюють смак.

Реакція Майяра пояснює це так

Таємниця, яка лежить в основі подрумяниваніі продуктів і їх характерних смаків, вперше була описана як реакція Майяра в 1912 році і з тих пір грає важливу роль у виробництві харчових ароматизаторів. Реакція Майяра відбувається, коли харчовий цукор реагують з білками, утворюючи нову хімічну сполуку, глікозіламін, перетворює його і створює ланцюгову реакцію, яка змінює колір і текстуру поверхні приготовленої їжі. Фактично, реакція Майяра - це те, що змушує продукти карамелізуватися при приготуванні під дією високої температури. 

  Канадський виробник Bio Biscuit LLC виробляє випечені в печі корми для собак та котів під ТМ «Oven-Baked Tradition» доступні українському споживачеві.

Екструзія: процес, що відрізняється від випікання в печі

 Экструзия — это чрезвычайно быстрый и мощный процесс приготовления, при котором пищевые компоненты подвергаются воздействию очень высоких температур и  давления. Это приводит к разрушению гораздо большего количества питательных веществ, особенно витаминов и природных антиоксидантов. К сожалению, мало исследований о питательном, пищеварительном и окислительном воздействии экструзии и выпекания в печи были задокументированы.

Знаете ли вы, что подавляющее большинство кормов для собак и кошек производится путем экструзии? Эксперты в этой области считают, что в будущем процесс экструзии будет использоваться меньше. Учитывая, что выпекание в печи — это естественный процесс, который способствует здоровью и благополучию, он, вероятно, станет одним из наиболее передовых тенденций и решений в области производства кормов для домашних животных!

Ми сподіваємося, що вам сподобалося більше дізнатися про випікання кормів для домашніх тварин. Не соромтеся звертатися до нас, якщо у вас є які-небудь питання.

Немає жодного товару даного виробника.